Birač: Dokapitalizacija sa off shore ostrva Nevis

Bez autora
Nov 29 2010

Dokapitalizaciju Fabrike glinice Birač u iznosu od 71,5 miliona KM izvršiće firma Prime Field Capital ltd registrovana na ostrvu Nevis. Nevis je jedno od dva federalna ostrva u Malim Antilima (Srednja Amerika) koji zajedno imaju oko 43 hiljade stanovnika. Sa svega 10 hiljada stanovnika Nevis je manja republika u okviru zajedničke države St. Kitts i Nevis u Karibima, oko 1.800 km južno od Floride. Ovo ostrvo je više poznato kao poreski raj odnosno off shore destinacija, nego po proizvodnji šećera koja je nekada bila glavna privredna grana.

Birač: Dokapitalizacija sa off shore ostrva NevisDokapitalizaciju Fabrike glinice Birač u iznosu od 71,5 miliona KM izvršiće firma Prime Field Capital ltd registrovana na ostrvu Nevis, saznaje Capital.ba.

Nevis je jedno od dva federalna ostrva u Malim Antilima (Srednja Amerika) koji zajedno imaju oko 43 hiljade stanovnika. Prema podacima sa Wikipedie, sa svega 10 hiljada stanovnika Nevis je manja republika u okviru zajedničke države St. Kitts i Nevis u Karibima, oko 1.800 km južno od Floride. Ovo ostrvo je više poznato kao poreski raj odnosno off shore destinacija, nego po proizvodnji šećera koja je nekada bila glavna privredna grana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik